10.4.22

Setmana cultural 2022

La setmana passada vàrem celebrar la Setmana Cultural.  

Dilluns: Experts

Na Marga Roig va venir a explicar a l'alumnat d'infantil, aula 4 i 1r cicle un dels contes que ella s'ha inventat, escrit i dibuixat amb el suport del seu ordinador.


La Dra. Curra Font De Mora va fer una xerrada sobre alimentació saludable i en Ferran Sastre sobre el que significa néixer prematur a l'alumnat de 1r cicle.

En Mateu de NormaCòmic va fer una xerrada sobre els còmics als grups d'alumnes de 4t i 5è.

I na Maite Sbert va fer un taller de Blackout Poetry a l'alumnat de 6è.

Dimarts: Mercat i teatre

Dimarts l'alumnat de 1r cicle i l'aula 4 va anar al Mercat de Pere Garau a comprar fruita i després varen fer un taller de pinxos de fruita.

Després l'alumnat de 6è va fer una representació per l'alumnat de 2n i 3r de l'adaptació d'un conte de la Índia que han treballat amb Martha Zein, un projecte iniciat per la Fundació Vicent Ferrer.

Dimecres: Cine

Dimecres vàrem anar a la Sala Augusta a veure la pel·lícula "Encanto" amb tot l'alumnat de l'escola.

Dijous: Lectura entre classes

Dijous va ser un dia molt especial. Després de dies de niguls i pluja el sol va sortir i ens va donar llum i escalfor perquè petits i grans poguéssin gaudir i compartir una estona de lectura. 

 



Divendres: Jocs Florals

I divendres vàrem tancar una setmana plena d'activitats amb l'entrega dels premis dels Jocs Florals. L'entrega va estar encapçalada per un petit concert d'ukelele de l'alumnat que participa a l'extraescolar. 

Enhorabona a tots els participants!!