19.12.13

Reunió de famílies

Dijous dia 5 de desembre vam celebrar la reunió trimestral amb les famílies d'educació infantil.
Volem, abans de res, agrair l'assistència de totes les famílies que hi vengueren, ja que sabem que en moltes ocasions requereix un esforç extra. Creim que és molt important i profitós que pogueu venir i compartir aquests espais de trobada, per una banda perquè així ens podem conèixer tots, per altra per a que pogueu conèixer què feim a l'escola, que no només les aules.
Per què és important que ens coneguem, tots?
L'escola, així com nosaltres la concebem, és una part més de la comunitat, i probablement és la que es situa al capdavant del que anomenam comunitat educativa. Emperò la comunitat educativa també són els alumnes, els pares i molts altres agents que hi realitzen accions i aportacions des de diverses perspectives o realitats. Com a mestres, educadors i pares és de vital importància que ens poguem conèixer, celebrar accions conjuntes, tenir espais de conversa i intercanvi d'opinions, assessorament, etc. Poder anar tots en la mateixa línia o en una línia semblant proporciona als infants seguretat i coherència en el seu procés educatiu, i aquest camí neix del consens.
Per als infants és molt ric conviure en un entorn interrelacionat, que camina cap allà mateix. A més és absolutament enriquidor per a tots els membres de la comunitat el fet que poguem conèixer i donar a conèixer la diversitat del nostre entorn.


Moltes gràcies, de nou, per a la vostra assistència, esperam que hagi estat tan profitós per a vosaltres, com ho ha estat per a nosaltres.

Esperam veure'ns aviat!