6.3.14

Què queda del que es va viure a l'escola?

Per molts és sabut que el CEIP Es Pont és un centre peculiar, per la seva metodologia, per comptar amb diferents programes i activitats com la filosofia 3-18, les tutories individuals i col·lectives, etc.

Però... què queda en els ex-alumnes del que varen viure en aquesta escola?

Na Maria Bel Pomar, professora de la Universitat de les Illes Balears, ha realitzat un estudi de caràcter biogràfic en el que ha escoltat les veus d'antics alumnes de la nostra escola, amb la finalitat de conèixer quines són les implicacions i contribucions que consideren que el CEIP Es Pont ha aportat a les seves vides. 

Fa unes setmanes, na Maria Bel va venir a presentar el seu estudi al claustre. Ser conscients de les empremtes que va deixant l'escola en els alumnes que van passant, ens va fer sentir orgullosos i satisfets per la feina feta i l'esforç realitzat.

Des d'aquí volem agrair a na Maria Bel la seva tasca. Gràcies Maria Bel, aquest estudi ens encoratja a seguir amb el projecte d'escola!


Compartim amb tota la comunitat educativa i més, la presentació d'aquest estudi.

http://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/31956478



La presentació acaba amb una diapositiva on hi podeu veure diferents sabates. Aquesta diapositiva ens va servir per fer un cercle i posar en comú quines sabates triava cadascun de nosaltres, un poc en funció de les sensacions que teníem després de la presentació de l'estudi. 

Amb quines sabates "vos n'anau" vosaltres? I per què?