25.6.19

Festa de final de curs


-->
La festa de final de curs sempre és una festa especial, per les actuacions, pel comiat d’alumnat, ... A la festa d’enguany a més li hem d’afegir que va ser especial pel fet de celebrar el 30è aniversari de la nostra escola i perquè la vàrem dedicar a na Joana Maria, mestra de l'escola que va morir l'estiu passat.

Abans de començar les actuacions es va fer un petit homenatge a na Joana Maria, un alumne va llegir una dedicatòria i es va fer entrega d’un àlbum de foto 
a la seva família.

Tot seguit es va donar pas a les actuacions. Els presentadors, fent un recorregut pels 30 anys de l’escola i els programes que la caracteritzen, donaven pas a cada actuació.


Per començar, l’alumnat de 3 anys i l’aula 4 va oferir un petit ball amb una de les seves cançons favorites.



L’alumnat de 4 anys va presentar el seu projecte Què necessitem per cuinar? i va fer una mostra cuina. Al ritme de “ Con las manos en la masa” varen preparar pinxos, “montaditos” i un pastís.


Els nins i nines de 5 anys varen voler presentar el seu projecte Com es construeixen les cases? Com viuen les persones? Que de tant construir s’han convertit en constructors d’idees i somnis.


L’alumnat de primer, disfressats de superherois varen ballar i van llegir el manifest que han fet arribar al batle, demanant un barri més net i millores pel barri.


A la nostra escola pensam que saber expresar-se a través de l’art és molt important. És per això que l’alumnat de 4t  va presentar una fusió d’esports i artística.


L’alumnat de 3r va cantar el rap que han escrit i composat titulat “L’escola fa 30 anys”. 


A l’escola feim projectes, filosofia, … i tallers, un d’ells és el noticiari. L’alumnat de 5è va ser l’encarregat de representar com fan els noticiaris.


Al CEIP Es Pont ens enriquim de la diversitat cultural i de la música, per això l’alumnat de 2n va cantar la cançó Kuku ué que parla del rei de la selva (Simba) i els seus amics (Chaka i Mwezi).


Finalment va arribar el torn de l’alumnat de 6è que varen ballar la cançó Happy.


Just després va tenir lloc l’emotiu comiat de l’alumnat de 6è i d’en Jacobo. 



Alumnat de 6è i Jacobo, molta sort per aquesta nova etapa que començau! 
Gràcies per haver contribuït a fer créixer la nostra escola i per deixar-nos aquest grafit tan guapo i significatiu. Aquesta és la vostra escola, sempre hi sereu benvinguts!


I com que a un aniversari no pot faltar el pastís i les espelmes, vàrem cantar Moltes felicitats a l’escola i vàrem bufar ben fort tot demanant un desig! 


MOLTS ANYS I BONS CEIP ES PONT!

Moltes gràcies a tothom i bon estiu!!