12.4.19

Tallers d'escriptura creativa

Aquest curs hem tingut la sort de poder participar a dos taller d'escriptura que formen part del projecte "Viu el barri" d'Ajuda en Acció, finançats mitjançant les ajudes a projectes socials a càrrec del 0'7 de l'IRPF 2018. 

L'alumnat de 5è va participar a un taller de Kamishibai (una forma de contar històries molt popular a Japó) durant el primer trimestre i l'alumnat de 6è a un taller d'escriptura creativa durant el segon trimestre. Ambdós tallers han estat facilitats per Cristina Martínez (CrisSonrisa), qui al llarg de les sessions, 10 amb cada grup-classe, ha anat proposant activitats que han aportat idees i han motivat als alumnes a escriure. Ha engrescat als alumnes a escriure i ha aconseguit que es sentissin escriptors de veritat.

Ara que esteim celebrant la setmana del llibre i s'apropa la festa de Sant Jordi volem compartir amb vosaltres el llibre creat per l'alumnat de 6è al taller. Un llibre que inclou contes i relats ideats per ells i elles i que els va emocionar molt el dia de la seva "presentació".
Contes i relats - 6è de primària CEIP Es Pont



Al llarg de les properes setmanes compartirem els contes que va crear l'alumnat de 5è durant la seva participació al taller de Kamishibai. 

Moltes gràcies a Ajuda en Acció per fer-ho possible i a na Cristina Martínez per contagiar el plaer i la màgia de l'escriptura!