6.5.18

Setmana del Llibre

La setmana del 16 al 20 d'abril vàrem celebrar la setmana del llibre a la nostra escola.

Mares, pares, àvies i usuaris d'ISLA ens varen venir a contar contes.

        





També ens varen visitar diferents experts: Toni Bestard, Carlota Oliva, Montserrat Sobrevies, Antònia Cañellas, Guillem Balboa, Cati Sbert, Pere Sbert i Maria Duran.






Vàrem intentar que algunes de les activitats de la setmana estiguessin relacionades amb el cinema ja que és el fil conductor d'aquest curs.

Dimecres, tota l'escola va anar al Cine Ciutat. L'alumnat d'infantil va veure La Sopa de pedres, el de 1r, 2n i 3r El meu veí Totoro i el de 4t, 5è i 6è Arriety i el món dels remenuts. 


A més l'alumnat de 3r, 4t, 5è i 6è va visitar les instal·lacions del cine. Aquí podeu veure un poc la visita https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=om#inbox/1636d8902d984d00


Una altra de les activitats que vàrem dur a terme va ser la lectura de contes entre classes.



També vàrem fer tallers, tots ells giraren entorn al Cinema. L'alumnat d'infantil, 1r i 2n de primària varen participar als tallers de: Bandes sonores, Contes amb ombres, Stopmotion, Coreografies, Caracterització, Cine mut, Mannequin Challenge i Il·lusions òptiques. L'alumnat de 3r, 4t, 5è i 6è varen participar als tallers de: Stopmotion, Història del cinema, Flipbook, Cine mut, Taumatrop i Coreografies.

Amb els següents enllaços i vídeos podeu veure algunes produccions.

Mannequin Challenge
Stopmotion "La gran carrera"
Stopmotion "El prat màgic"
Cine mut i croma

Divendres vàrem anar a la Fireta del Llibre de Son Gotleu.



A continuació va tenir lloc l'entrega de premis dels Jocs Florals 2018.


Una setmana intensa i plena de cultura! Gràcies a tothom que ho va fer possible!!