15.2.16

Visites a l'escola


Aquestes setmanes hem tengut tot un seguit de visites a l'escola que vos volem contar.
En primer lloc, el dilluns dia 8 de febrer ens varen visititar diferents membres de la Conselleria d'educació i Universitat, com són el Conseller d'Educació, Martí March, el director general d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas i la directora general de Personal Docent, Rafaela Sanchez.
Durant la seva estada, varen fer una volta per veure les instal•lacions del centre i després tengueren diferents reunions. 
El claustre de mestres vàrem aprofitar la seva visita per explicar-lis els punts forts de la nostra escola, així com també les dificultats que ens trobam, de manera que coneguin la realitat del nostre centre i es puguin prendre mesures concretes en relació a l'estabilitat de la plantilla, els pressupostos anuals, el procés d'escolarització, l'assignació d'equipament informàtic, etc.



Per altra banda, els dos darrers divendres, hem tengut visita de diferents mestres i equips directius d'altres centres que, juntament amb els representants d'inspecció educativa, han vengut a conèixer la nostra escola, com funcionam, els nostres projectes, la nostra evolució etc, ja que es plantegen reslitzar canvis metodològics als seus centres.
Ens sembla molt bona idea que els mestres tenguem facilitat per conèixer altres realitats educatives i enriquir-nos d'elles, per això els vàrem rebre amb molta il•lusió!