24.6.14

Festa final de Curs

La festa de final de curs sempre és una festa molt especial, però la darrera va ser molt emotiva per diferents motius. Per una banda per la feina feta per part dels alumnes i mestres i les seves actuacions, per l'acomiadament dels alumnes de 6è, i per l'homenatge que li férem a n'en Dani Alemany, el nostre estimat company que va morir el 27 de maig.

El tema d'enguany va ser "Els Beatles". Amb la sala gran ben decorada i plena de familiars i amics, la festa va començar amb l'actuació dels nins i nines d'Educació Infantil i 1r cicle que varen cantar "Hello, Goodbye" i "All together now".



A continuació els alumnes del 2n cicle de primària varen cantar "Don't let me down" i "Hey, Jude".



Després va ser el torn dels alumnes de 3r cicle, ells cantaren "Love me do" i "Let it be".



Tot seguit es va fer la projecció d'un vídeo en record d'en Dani i la seva estada a l'escola.


A continuació cantàrem "Yellow submarine" tots junts i després arribà el moment de fer l'acomiadament de l'alumnat de 6è.


- Vos desitjam molta sort i energia per la nova etapa que començau. Gràcies per haver contribuït a fer créixer l'escola. Sempre sereu benvinguts, aquesta és la vostra escola!









Finalment, l'alumnat de sisè va presentar el seu ball, Thrift Shop, i juntament amb els alumnes de 4 anys, féren un llançament de globus verds dedicats també a n'en Dani.


I així tancam un curs intens, amb els seus moments bons i dolents, ens quedam amb els aprenentatges que ens han brindat tots ells per seguir avançant i millorant.

Bon estiu a tots i totes!!!
Una abraçada

1 comentari:

Anònim ha dit...

me va agradar molt aquella festa de final de curs