13.5.14

Setmana del llibre 2014!

La setmana del llibre del 2014 ha estat molt intensa i interessant com podeu veure a les fotos. 

Han vingut diferents especialistes a explicar-nos com empren la lectura i l’escriptura a la seva professió, la seva experiència i vivències. Hem tingut el privilegi de comptar amb professionals del periodisme com Nekane Domblás, Rosa Campomar, Marga vives, Raquel Rozalen i Guillem Balboa (Willy). Del món del còmic el dibuixant, il·lustrador i historietista Pere Joan i Joan Miquel de Norma Còmics. Escriptors com Miquel Angel Llauger i Mar Rayó. Artistes plàstics com Alicia Llabres i Rafel Canyelles, i la conta contes Marina Molad. 
  

Durant la setmana a més hem realitzat lectures entre les diferents classes on els infants grans llegien als més petits i els més petits als grans.


També hem fet diversos tallers: punts de llibre, roses i secrets, paper d’aigües, joc de Rol, titelles, xapes i taller de Beatles!


Hem sortit tota l’escola a la fireta del Llibre del barri de dia 30 d’abril, on les famílies han venut els llibres i coques aportats per totes elles. L’alumnat de 5è va ensenyar a fer haikús a tot es aquelles persones que s’acostaven amb curiositat.
A la fireta havia moltes paradetes, actuacions i tallers dels diferents centres i serveis del barri de Son Gotleu. 
 


També hem fet jocs de biblioteca. 


I el 2 de maig es va fer el lliurament dels premis dels Jocs Florals, amb 40 participants. Aquesta vegada els guanyadors de primer cicle han estat Samuel Olvera i Ona Vanegas. De segon cicle Clara Jordà i Maria Martínez. I de tercer cicle Raul Justicia i Seedina Chika. Enhorabona a tots!

Durant tota la setmana hi ha hagut a la sala de psicomotricitat una exposició fotogràfica interactiva d’escriptura de textos sobre: “Els misteris de la natura” i una exposició de rodolins que ha fet la classe de 5 anys. També en podreu gaudir d’elles per la diada esportiva i lúdica.